Kasteelsessie: Schending van integriteit; voorkom een crisis

De Van Dale omschrijft integriteit als onschendbaarheid, eerlijkheid en onkreukbaarheid. Dit klinkt helder en duidelijk, maar is de term integriteit werkelijk zo afgebakend als het in de eerste instantie klinkt? Wat houdt integriteit precies in? Voor welke vraagstukken worden wij gezet voordat we een keuze maken om integer te zijn en niet? Wat zijn de consequenties na het maken van een dergelijke keuze?

Integras noemde men het vroeger in het Latijn, wat letterlijk compleetheid betekent. In de kasteelsessie van 31 mei 2018 proberen wij deze compleetheid te definiëren vanuit de visie van kundige en boeiende sprekers. De sprekers zullen de link tussen integriteit en crisismanagement leggen en op interactieve wijze de gasten door hun keuzeproces begeleiden. Het gezichtspunt van de gasten staat centraal; op interactieve wijze proberen wij tijdens de kasteelsessie de term integriteit binnen crisismanagement uiteen te zetten en alle facetten rondom dit onderwerp te bediscussiëren.

Ben jij benieuwd voor welke keuzes je gezet wordt tijdens de hitte van een crisis en in hoeverre integer zijn dan een keuze lijkt of niet? Kom dan 31 mei 2018 naar de inspirerende omgeving van Kasteel de Haar in Utrecht.

  • 31 mei 2018

  • 13:00 - 17:30 uur

  • Kasteellaan 1, 3455 RR Utrecht

Verhinderd?

Bent u verhinderd op 31 mei, maar heeft u wel interesse? Laat ons dit dan weten via evenementen@parcivalcrisis.com

Wij houden u dan op de hoogte.