Kasteelsessie: Cyber in de zorg

Gemeenten, bedrijven, ziekenhuizen en zorginstellingen worden steeds vaker bedreigd door cybercriminelen en zijn meestal onvoldoende daartegen beveiligd. Bestuurders en management staan voor nieuwe uitdagingen: een toename van lekken van privacygevoelige informatie, en aanvallen van criminelen met ransomware. In de zorg bestaat vaak een gebrek aan bewustwording en beveiligingsmaatregelen en er is grote behoefte om de cyberveiligheid structureel en integraal aan te pakken.

Parcival biedt samen met haar samenwerkingspartners en specialisten Hoffmann en Tunix niet alleen  een uitgebreid pakket trainingen en opleidingen, maar ook, onder de naam ‘Kasteelsessies’, een aantal inspirerende en interactieve bijeenkomsten die gewijd zullen zijn aan cyberveiligheid.

Drie specialisten nemen u mee in de juridische, organisatorische, technische en menselijke aspecten van een structurele aanpak en tot slot van deze kasteelsessies is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje te speeddaten met de specialist van uw keuze.

  • 13 april 2017

  • 13:00 - 17:30 uur

  • Koetshuis
    Kasteel Staverden

  • €75,- excl. 21% BTW

Verhinderd?

Bent u verhinderd op 13 april, maar heeft u wel interesse? Laat ons dit dan weten via evenementen@parcivalcrisis.com

Wij houden u dan op de hoogte.