CrisisSuite op eRIC congres

Op 2, 3 en 4 juni 2016 vindt op de voormalige vliegbasis bij Enschede de expo Rampenbestrijding, Incidentmanagement & Crisisbeheersing (eRIC) plaats.

Tijdens deze expo treft u een interactief praktijkpodium aan waar productinnovaties gepresenteerd en gedemonstreerd worden. Merlin is aanwezig met een stand en verzorgt een lezing over CrisisSuite, een online software applicatie die organisaties in staat stelt om informatie tijdens een crisis succesvol te managen.

Tijdens de beurs verzorgt René de Jong een lezing over informatiemanagement en showcase van CrisisSuite waarin aanwezigen worden meegenomen in een fictieve crisis. Middels CrisisSuite laat hij zien hoe gebruikers in staat zijn om onder hoge druk informatie snel én doelmatig te managen, doeltreffende besluiten te nemen en goed te communiceren met de buitenwereld. De belangrijkste zaken die aan de orde komen zijn beeld-, oordeel- en besluitvorming, het managen van informatie (loggen) en het monitoren en opvolgen van acties. Hij laat zien hoe CrisisSuite het hele crisismanagementproces vereenvoudigt en versnelt.

Wij nodigen u van harte uit deel te nemen aan de lezingen om CrisisSuite zelf te ervaren:

  • donderdag 2 juni: 11.00-12.00 & 15.00-16.00 uur
  • vrijdag 3 juni: 13.00-14.00 uur

Vul alstublieft het formulier via deze link in om u aan te melden als bezoeker voor eRIC. Registratie is kosteloos en neemt slechts twee minuten van uw tijd in beslag. Enkele weken voor de beurs ontvangt u het toegangsbewijs per e-mail.

Wij hopen u te mogen begroeten tijdens de Expo, bij onze stand en/of bij de lezing!

Meer info

  • Meer info over CrisisSuite kunt u hier vinden.
  • Meer info over de beurs kunt u hier vinden.
  • Merlin is gelieerd aan Parcival, specialist in crisismanagement en opleiden, trainen en oefenen.