Ready for crisis

Parcival helpt organisaties zich optimaal voor te bereiden op een crisis. Maar ook wanneer een organisatie daadwerkelijk geconfronteerd wordt met een crisis staat Parcival klaar voor directe ondersteuning.

Onze diensten

Opleiden, trainen, oefenen

Bereid u voor op crises door voldoende te trainen en oefenen. Bekijk onze trainingen en opleidingen op gebied van crisismanagement, crisiscommunicatie en BCM.

Lees meer

Advisering en planvorming

Onze ervaren adviseurs, deskundig in zowel praktijkervaring als theoretische kennis, staan klaar om samen met u organisatiespecifieke plannen te ontwikkelen die echt werken.

Lees meer

Ontwikkelen en aanbieden van ondersteunende tools

Met Voicelog kunt u kiezen voor handmatig loggen of onze geavanceerde, op stemgebruik gebaseerde AI omgeving inschakelen.

Lees meer

24-uurs ondersteuning tijdens crises

U kunt ons inschakelen bij een dreigende of acute crisis. U beschikt hiermee direct over ervaren crisisprofessionals en tools.

Lees meer

ERVAREN TRAINERS & ADVISEURS

Onze trainers en adviseurs hebben ruime ervaring in diverse branches. Wij gaan pragmatisch te werk en zijn hierdoor in staat om snel resultaten te boeken.

VERBINDEN

Wij geloven in het verbinden van mensen op alle niveaus binnen een organisatie rond crisismanagement. Wij gaan uit van de competenties van mensen, zowel in de koude als in de warme fase.